دزفول جدید

دزفول شهر مقاومت و پایداری / چهارم خرداد

۶ مطلب با کلمه‌ی کلیدی «آرتااندیشه پویان سپنتا» ثبت شده است

سرمایه گذاری در کبک کانادا

برنامه مهاجرت به کبک از طریق سرمایه گذاری تنها ویزای سرمایه گذاری کانادا به منظور اخذ اقامت کانادا از این نوع است که در حال حاضر در سریع ترین زمان و بدون دانش زبان انگلیسی و یا فرانسه در دسترس صاحبان کسب و کار بین المللی قرار دارد این برنامه بسیار موفق برای افراد متمول واجد شرایط و خانواده آنان در سراسر جهان فرصت مهاجرت به کانادا از طریق استان کبک را فراهم می کند.

کبک بزرگ ترین استان کانادا از نظر وسعت و دومین استان پر جمعیت این کشور است و تقریبا یک چهارم جمعیت ۳۵ میلیونی کانادا را در خود جای داده است. دارای جامعه ای باطراوت و موفق است که بر اساس تساوی حقوق انسان ها بنا شده و بطرز شگفت انگیزی از اقوام مختلف استقبال کرده و جامعه ای بسیار متنوع است. گرچه مهاجران روش سرمایه گذاری در کبک و خانواده های آنان اجازه دارند در هر شهری در کانادا زندگی کنند، ولی کیفیت عالی زندگی در کبک این استان را در میان مهاجران جدید بسیار محبوب کرده است. مونترال بزرگ ترین شهر کبک، شهری مدرن و پویاست که دارای مراکز خرید، رستوران ها و زندگی شبانه استثنایی است و صاحب برخی از بهترین بیمارستان ها و امکانات بهداشتی کانادا است.

سیستم آموزشی کبک تراز اول است و این استان میزبان موسسات آموزشی در بالاترین سطح جهان مانند دانشگاه مک گیل است. گرچه جمعیت غالب استان کبک فرانسوی زبان هستند، انگلیسی نیز بطور گسترده در مونترال بویژه در جامعه تجاری این شهر صحبت می شود. تنوع فرهنگی حیرت انگیز مونترال، به شدت از مهاجران جدید استقبال می کند و استان کبک به داشتن یکی از تمیزترین آب و هواهای جهان معروف است.

 

مزایای دریافت اقامت دائم کانادا از طریق سرمایه گذاری کبک به نسبت برنامه های اقامتی دیگر کانادا بسیار آسان است، مثلا

  • بدون مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه اقامت کانادا را دریافت می کنید
  • دریافت اقامت دائم غیر مشروط کانادا برای شما و همسر و تمام فرزندان تا ۲۲سال
  • شرط اقامت در استان کبک را ندارد
  • هیچ گونه قید و شرطی کارآفرینی مانند برنامه های دیگر کانادا ندارد
  • نیاز به تحصیلات دانشگاهی برای متقاضی ندارد
  • و از همه مهمتر اینکه هیچگونه محدودیت سنی برای اقدام ندارد

شرایط مورد نیاز برای مهاجرت سرمایه گذاری کبک:

حداقل دارایی: ۱٫۶۰۰٫۰۰۰ $ کانادا – قانوناً کسب شده باشد
سابقه سهام داری یا مدیریت: مدیریت تمام وقت یا مالکیت بخشی از یک بیزینس یا شرکت، حداقل ۲ سال در ۵ سال گذشته
تحصیلات: دارا بودن حداقل دیپلم دبیرستان الزامی می باشد
سرمایه گذاری: ۸۰۰٫۰۰۰ $ کانادا به مدت ۵ سال با تضمین دولتی بدون سود و یا ۲۲۰٫۰۰۰$ کانادا بدون بازگشت
موارد دیگر: انجام آزمایشات پزشکی و ارائه عدم سوء پیشینه و …

 

مراحل مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری در استان کبک

مرحله اول: جمع آوری و آماده سازی مدارک. برای فرستادن پرونده تمامی مدارک باید آماده و کامل باشند. پرونده های ناقص به همراه هزینه قانونی پس فرستاده خواهند شد.

مرحله دوم: دریافت فایل نامبر کبک از طرف اداره مهاجرت: در این مرحله متقاضی نامه ای دریافت خواهد کرد

مرحله سوم: دعوت به مصاحبه. در این مرحله نیت متقاضی از اقامت در کبک، مدارک وی، قرارداد سرمایه گذاری، داراییها و نحوه بدست آوردن آنها بررسی می شود. این مصاحبه در کشور ترکیه صورت گرفته و یک ساعت و نیم طول می کشد.

مرحله چهارم: پرداخت مبلغ سرمایه گذاری ۲۲۰۰۰۰ دلار و یا سپرده ۸۰۰۰۰۰ دلاردر مهلت ۱۱۰ روز. نکته مهم این است که متقاضی باید از قبل با یکی از موسسات اعلام شده از سوی اداره مهاجرت کبک برای ارسال این مبلغ قرارداد نوشته و جای خود را رزرو کرده باشد.

مرحله پنجم: درصورت قبولی متقاضی در بررسی پرونده CSQ را از طریق ایمیل خود دریافت می کند.

مرحله ششم:  انجام آزمایشات پزشکی و عدم سوء پیشینه و اقدام برای دریافت

 

موسسه آرتا اندیشه پویان سپنتا، ارائه دهنده مشاوره و انواع خدمات مهاجرتی به کانادا زیر نظر وکلای عضو انجمن مشاورین رسمی کانادا (ICCRC) با سالها تجربه در این امر و داشتن پرونده های موفق  و قرار داد همکاری با برخی بانک ها و موسسات مالی و اعتباری معرفی شده از سوی اداره مهاجرت کبک، آماده پذیرفتن متقاضیان علاقه مند به سرمایه گذاری در این استان بوده و از متقاضیان دعوت میکند برای شروع پروسه فرم ارزیابی مهاجرت سرمایه گذاری را تکمیل کرده یا با دفتر ما در تهران تماس حاصل نمایند تا بهترین راه را برای آنها انتخاب کنند. وکلای موسسه با شعار” مهاجرت شما هدف ما نیست، ما به موفقیت شما در سرزمین جدید می اندیشیم” آماده ارائه خدمات با بالاترین کیفیت به متقاضیان می باشند.

منبع:سرمایه گذاری در کبک کانادا

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مها سیستم

بازگشایی برنامه کارآفرینی استان ساسکاچوان



استان ساسکاچوان تنها استان بدون مرز طبیعی کاناداست که با اقتصاد قوی و رو به رشد خود، برای پیشرفت تازه واردان فرصت های فراوانی را فراهم ساخته است. از ویژگیهای بارز این استان میتوان به کیفیت بالا و رایگان خدمات درمانی عمومی و هزینه های پایین زندگی حتی در شهرهای بزرگ است. مرکز این استان شهر رجاینا و پرجمعیت ترین شهر این استان ساسکتون میباشد.

اقتصاد این استان بر پایه ی فعالیت های کارآفرینان خلاق ساخته شده است که بستر مناسبی را جهت ایجاد و رشد ایده های کسب و کار شما در زمینه های مختلف از جمله کشاورزی، فعالیت های هنری ، معاملات خرده فروشی، خدمات مهمان داری و غیره را مهیا می سازد.

یکی از برنامه های جذب مهاجر و دریافت اقامت  توسط استان های کانادا، سرمایه گذاری و کارآفرینی است که ساسکاچوان نیز از این قاعده مستثنا نیست و یکی از سریعترین و مطمئن ترین انواع مهاجرت می باشد که جهت توسعه و تولید اشتغال در کانادا با جذب سرمایه، افراد با تجربۀ تجاری و توان مدیریتی به وجود آمده است و به متقاضیان و خانواده های آنان این فرصت را می دهد تا از طریق ایجاد کسب و کار و یا خرید کسب و کار موجود در استان ساسکاچوان اقامت دائم کانادا را دریافت نمایند.

برای گزینش از طریق برنامه کارآفرینی ساسکاچوان متقاضی باید 3 شرط اولیه زیر را دارا باشد:

. داشتن ۵۰۰ هزار دلار سرمایه که از راه قانونی به دست آمده باشد
. داشتن حداقل 3 سال سابقه درزمینه کارآفرینی و مدیریت کسب و کار
. سرمایه گذاری حداقل به میزان ۳۰۰ هزار دلار در شهر رجینا و یا ۲۰۰ هزار دلار در شهرهای اطراف

برای ارزیابی شرایط خود و یا کسب اطلاعات بیشتر از طریق شماره های 88752376 – 021 , 26409630 – 021 با دفتر تهران تماس حاصل بفرمایید.



منبع : بازگشایی برنامه کارآفرینی استان ساسکاچوان


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مها سیستم

تبریک میلاد حضرت علی اکبر و روزجوان




موسسه آرتا اندیشه پویان سپنتا ارائه دهنده مشاوره و خدمات مهاجرتی به آلمان، اتریش و کانادا

آدرس دفتر تهران : بلوار میر داماد روبروی مسجد الغدیر کوچه شنگرف پلاک 37 طبقه اول واحد 4


 شماره های تماس دفتر تهران:    

☎️ call : +982188752376
☎️ call : +982126409630
 

شماره تماس دفتر کلن (آلمان):
☎️ call : +49 221 962 30 909

📱989359740082 + (telegram)
📱 00491636231453 (WhatsApp)



۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مها سیستم

افزایش چشمگیر دانشجوبان خارجی در آلمان



تعداد دانشجویان خارجی دانشگاه‌های آلمان با رشد چشمگیری مواجه بوده است.

به گزارش یو.دبلیو.نیوز، بررسی‌های آماری نشان می‌هد تعداد دانشجویان خارجی در آلمان در سال 2016 به 340 هزار و 305 نفر رسیده است که این تعداد نسبت به سال قبل حدود شش درصد افزایش یافته است.

در آمار منتشرشده از سوی مرکز خدمات علمی آلمان آمده است: در سال گذشته حدود 251 هزار و 542 دانشجوی خارجی پس از پایان مقطع دبیرستان در کشورهای خود به آلمان آمده و تحصیل خود را آغاز کرده‌اند که بیش از 90 هزار نفر آنها مستقیما وارد مقطع کارشناسی شده‌اند که نسبت به سال قبل 10 درصد رشد را نشان می‌دهد.

تعداد دانشجویان خارجی ورودی به مقطع کارشناسی ارشد بیش از 86 هزار نفر است که رشد 12 درصدی را نسبت به سال گذشته نشان می‌دهد و می‌تواند اختلاف موجود بین تعداد دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد را کاهش دهد.

یکی از مهمترین عوامل افزایش تعداد دانشجویان خارجی در آلمان، افزایش تعداد برنامه‌های آموزشی به زبان انگلیسی و افزایش تعداد اساتید انگلیسی‌زبان است.

آمارها نشان می‌دهد این روند افزایشی در دانشگاه‌های آلمان ادامه دارد و تا سال 2020 تعداد دانشجویان خارجی محصل در این کشور به بیش از 350 هزار دانشجو خواهد رسید.


متقاضیان تحصیل در آلمان، جهت بررسی دقیق تر شرایط خود توسط کارشناسان موسسه میتوانند فرم های ارزیابی رایگان را تکمیل نمایند.


منبع :  افزایش چشمگیر دانشجوبان خارجی در آلمان


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مها سیستم

تحصیل در رشته دندانپزشکی در آلمان

در دانشگاه‌های پزشکی آلمان دوران تحصیل رشته دندان پزشکی ۱۰ نیم سال تحصیلی در نظر گرفته‌شده و نیز در بین مراکز آموزش عالی در آلمان که در این رشته فعالیت می‌کنند، دانشگاه‌هایی هستند که شهریه در آن‌ها هنوز تصویب نشده است. در آلمان رشته دندانپزشکی در مقطع کارشناسی ارشد پیوسته ارائه می‌گردد . همچنین رشته دندان‌پزشکی در دانشگاه‌های این کشور همانند رشته‌های پزشکی، دامپزشکی و داروسازی در مقطع کارشناسی ارشد پیوسته ارائه می‌گردد. متقاضیانی که علاقه‌مند به دریافت مدرک دکترا هستند همانند سایر دانشجویان رشته‌های غیرپزشکی، پس از دریافت مدرک کارشناسی ارشد، با انتخاب موضوع و پذیرش آن توسط استاد راهنما، به تحصیل در مقطع دکترا مشغول می‌شوند. اما برای اجازه کار مدرک کارشناسی ارشد نیز کفایت می‌کند.
همچنین درمورد ادامه تحصیل در این رشته را می‌توان به دو بخش تقسیم نمود که عبارت‌اند از : بخش اول که پنج ترم اول را شامل می‌شود، به دوره پیش از ورود به مراکز درمانی اطلاق می‌گردد و نیز در این مرحله متقاضیان دانشجو با مبانی علوم پایه، همچون فیزیک، شیمی و زیست‌شناسی و جانورشناسی آشنا می‌گردند و در دو نوبت امتحان شرکت می‌کنند. مرحله اول امتحانات پس از ترم دوم تحصیلی و شامل مبانی علوم پایه می‌گردد. مرحله دوم امتحانات، پس از نیم سال پنجم تحصیلی و در ارتباط با واحدهای تخصصی

دندان‌ پزشکی است. همچنین دانشجویان پس از پشت سر گذاشتن این دو مرحله از امتحانات وارد دوره دوم تحصیل می‌شوند که به دوره حضور در کلینیک و مراکز درمانی اطلاق می‌گردد و نیز در این دوره، دانشجویان در مراکز درمانی به گذراندن دوره‌های کارآموزی و آشنایی بیشتر با مبانی تخصصی رشته دندان‌پزشکی مشغول می‌شوند. بعد از گذراندن این دوره، مرحله‌ی نهایی امتحانات که در دوره‌ای شش‌ماهه برگزار می‌شود، آغاز می‌گردد.تحصیل در آلمان در برخی از دانشگاه‌هایی که در رشته دندان‌پزشکی ارائه خدمات می‌کنند بدون شهریه و رایگان است و نیز  این دانشگاه‌ها عبارت‌اند از: دانشگاه درسدن، دانشگاه مارتین لوتر، دانشگاه ینا، دانشگاه گرایفس‌والد و دانشگاه کیل. همچنین ازجمله سایر دانشگاه‌هایی که تحصیل در رشته دندانپزشکی در آن‌ها امکان‌پذیر است، می‌توان به این‌ موارد اشاره نمود: دانشگاه هامبورگ، دانشگاه گیسن، دانشگاه گوتینگن، دانشگاه دوسلدورف، دانشگاه مونستر، دانشگاه آخن، دانشگاه بن، دانشگاه ماینس، دانشگاه فرانکفورت، دانشگاه زاربروگن، دانشگاه فرایبورگ، دانشگاه مونیخ، دانشگاه ارلانگن، دانشگاه اولم و دانشگاه وورسبورگ.

برای دریافت اطلاعات تکمیلی به آدرس وبسایت موسسه آرتا اندیشه پویان سپنتا مراجعه نمایید.

منبع: وبسایت موسسه اندیشه پویان
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مها سیستم

مهندسی در کانادا


با توجه به هجمه بالای مهاجرت مهندسین به کشور کانادا ،تصمیم به بررسی شرایط مهندسین در این کشور گرفتیم:

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مها سیستم