دزفول جدید

دزفول شهر مقاومت و پایداری / چهارم خرداد

۴ مطلب با کلمه‌ی کلیدی «سرمایه گذاری درکانادا» ثبت شده است

مهاجرت به کبک از طریق نیروی متخصص (skilled worker)




کانادا و بویژه کبک با توجه به شرایط اقتصادی مطلوب،  بازار اشتغال، سطح رفاه در زندگی و … یکی از مطلوب ترین مقصد های مهاجرتی برای افرادی است که سعی دارند از طریق مهاجرت شرایط زندگی خود را ارتقاء دهند.

از آنجایی که اقتصاد در کبک یک اقتصاد مدرن صنعتی و باز است که باعث ایجاد تعادل تجاری مثبت می شود و بعد از امضای توافق نامه تجارت بین آمریکا و کانادا در سال 1987 صادرات کبک به خاک ایالات متحده افزایش قابل توجهی داشته است، اقتصاد کبک نیز مانند دیگر کشورهای بزرگ صنعتی عمدتاً بر پایه ی بخش خدمات و هم چنین تولید میباشد. حدود 85% از صادرات کانادا به آمریکا میرود. روابط اقتصادی میان فرانسه و کبک نیز حائز اهمیت می باشد. مشاغل زیادی به علت نبود متقاضی،نیازمند نیروی متخصص می باشد بر همین اساس برای جذب افراد متخصص از کشورهای دیگر برنامه ی منظمی از طرف مسئولین واداره ی مهاجرت کبک  تدوین شده است که ویزای skilled worker مهمترین و اساسی ترین طرح در این برنامه می باشد.

 ویزای skilled worker چیست و به چه کسانی تعلق می گیرد ؟
ویزای Skilled worker از ویزاهای مهم مهاجرت به کانادا است این ویزا مبتنی بر تخصص و مهارت متقاضیان است  از مهمترین مزایای ویزای skilled worker  میتوان به این مورد اشاره کرد که در صورتیکه پرونده شما برای زندگی و  کار در استان کبک مناسب باشد و شما شرایط مورد نیاز را داشته باشید، می توانید برای اخذ ویزای اقامت اقدام کنید. این سیستم مهاجر پذیری هر ساله تغییرات و محدودیت های جدیدی را تجربه می کند. سیستم مهاجرت اسکیل ورکر به کبک در طی سالهای اخیر فراز ونشیب های زیادی داشته و هم چنان سالیانه تغییرات زیادی در این سیستم را شاهد هستیم.


برای دریافت اطلاعات تکمیلی به وبسایت موسسه آرتا اندیشه پویان سپنتا مراجعه نمایید.

منبع : مهاجرت به کبک از طریق نیروی متخصص (skilled worker)

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مها سیستم

چطور نامه اشتغال به کار برای سفارت بنویسیم؟




چطور نامه اشتغال به کار برای سفارت بنویسیم؟

نامه‌نگاری‌های معمول و به ظاهر ساده با سفارت گاهی بدجوری دست و پای آدم را می‌بندند. یکی از نامه‌های معمولی و متداولی که باید برای تمام سفارت‌ها آماده بکنید، نامه‌ی اشتغال به کار است. نامه اشتغال به کار سفارت باید به زبان انگلیسی نوشته شود. (حتی اگر برای سفارت یک کشور با زبان ملی دیگر – مثلا فرانسه – نامه اشتغال به کار می‌گیرید)، یکی از گزینه‌های معمول نوشتن نامه به زبان انگلیسی است. در این وضعیتی که هرکدام از سفارت‌خانه‌ها برای خودشان کلی مدرک‌خواهی می‌کنند،‌خوب است که با یاد گرفتن فوت و فن نوشتن نامه‌ی اشتغال به کار کمی از دغدغه و استرس گرفتن ویزا را کم کنیم.

مشاوران مجرب موسسه اندیشه پویان در قالب این مطلب به شما یاد می دهند که اصول نوشتن نامه‌ی اشتغال به کار انگلیسی برای سفارت ها چیست؟

چرا باید به سفارت نامه اشتغال به کار بدهیم؟

نامه اشتغال به کار با دلایل خاصی از شما درخواست می‌شود. یکی این‌که بدانند از پس هزینه‌هایتان در طول سفر بر می‌آیید یا نه؟ دوم این‌که بدانند حقوق‌تان آنقدر هست که به خاطرش جلای وطن نکنید؟ سوم این‌که اصلا کار دارید یا نه؟


برای دریافت اطلاعات تکمیلی به وبسایت موسسه آرتا اندیشه پویان سپنتا مراجعه نمایید.

منبع :چطور نامه اشتغال به کار برای سفارت بنویسیم؟
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مها سیستم

ویزای تضمینی کانادا در زمان کمتر از 4 ماه



ویزای تضمینی کانادا در کمتر از 4 ماه

گروه مشاوران آرتا اندیشه پویان سپنتا با تجربه چندین ساله و کارنامه درخشان خود اقدام به اخذ ویزای تضمینی کانادا ، همراه با عقد قرارداد رسمی زیر نظر وکیل رسمی عضو سازمان مهاجرت کانادا ICCRC و وزارت کار و امور اجتماعی ایران، با ضمانت بازگشت وجه در صورت عدم دریافت ویزا می کند.

فرصتی ویژه، بهترین،کوتاه ترین و کم هزینه ترین راه برای اخذ ویزای کانادا، این روش بدلیل ویژگی های بسیار خاص لحاظ شده، فوق العاده تخصصی انجام شده و متقاضی با آسودگی کامل، بسیار راحت ، بدون کوچکترین موردی و 100% تضمینی به کشور مقصد خواهد رسید.

در سال های اخیر سفارت کانادا بارها قوانین مرتبط با اقدام جهت اخذ ویزا را تغییر داده است. به همین نسبت سخت گیری های سفارت در خصوص موافقت یا مخالفت با درخواست متقاضیان ایرانی نیز با نوسانات زیادی همراه بوده و هست. از آن جایی که شرایط هر متقاضی با دیگری متفاوت است، به هیچ وجه نمی توان یک نسخه ثابت را برای همه تجویز کرد. وکلای اندیشه پویان با تکیه بر دانش و تجربه چندین ساله در خصوص خدمات ویزای کانادا و با آگاهی از روال کنونی سفارت، ابتدا شرایط هر متقاضی را به دقت بررسی می کنند و بر حسب مورد بهترین و مطمئن ترین راه برای وی در نظر می گیرند.

برای این خدمات، قراردادی با متقاضی امضاء می شود که برطبق آن در صورت رد درخواست متقاضی، کل هزینه قرارداد، به وی عودت داده خواهد شد و هیچ ضرری متوجه وی نخواهد بود. با توجه به شرایط مساعد حال حاضر سفارت کانادا در رابطه با پرونده های متقاضیان ایرانی، توصیه می کنیم در صورتی که قصد سفر به این کشور را دارید در اسرع وقت ، جهت مشاوره حضوری و بررسی مدارک توسط وکیل مهاجرت با ما تماس بگیرید :
☎️ 021-88752376
☎️ 021-26409630

و یا می توانید با وکلای موسسه در تلگرام با آی دی infoandishepuyan@ ( شماره 09359740082 ) در ارتباط باشید.

 

برای دریافت اطلاعات تکمیلی به وبسایت موسسه آرتا اندیشه پویان سپنتا مراجعه نمایید.

منبع : ویزای تضمینی کانادا در کمتر از 4 ماه

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مها سیستم

فرصت ویژه مهاجرت به کانادا فقط با مدرک دیپلم فنی



یک فرصت استثنایی برای مهاجرت به کانادا برای افراد با مدرک دیپلم فنی معتبر!

کانادا با داشتن سیستم مکانیزه در زمینه مهاجرت و با برنامه ریزی دقیق و هدفمند به دنبال جذب نیروی کار ماهر است تا تکنیک و یا مهارت های حرفه ای آنها باعث پیشرفت و رونق اقتصادی این کشور گردد.

در دنیای امروز برای جویندگان کاری که تا کنون در یکی از کشورهای جهان سوم می‌زیسته‌اند و قصد مهاجرت به کشوری پیشرفته دارند امکانات کمی وجود دارد تا بتوانند کار کنند و زندگی خوبی داشته باشند. اما تنها برخی کشور ها نظیر کانادا از طریق برنامهٔ مهاجرت سازمان یافته به طور علنی ارائه گر این امکانات هستند!
حالا وکلای موسسه اندیشه پویان با توجه به تجربه و سابقه خود در این زمینه اقدام به فراهم آوردن شرایط مهاجرتی ویژه ای برای افراد دیپلمه با مدرک معتبر فنی حرفه ای هستند نموده است.
شما به عنوان یک مهاجر در کشور کانادا می‌توانید زندگی راحت و قانونی داشته باشید.  کانادا یکی از کشور های ست که بالاترین رتبهٔ استاندارد جهانی حتی بالاتر از آمریکا و خیلی از کشور های اروپایی را دارد.

کسانی که در تلاش برای کسب اقامت کانادا هستند آگاه باشند که،کانادا به هزاران نیروی کار ماهر بخصوص در رشته های فنی در  طول ده سال آینده نیاز دارد،این به 2 دلیل عمده می باشد:
1- اقتصاد محکم و رو به رشد کانادا.
2- وجود افراد بسیاری که بالای 65 سال دارند و نیروی کار جوان جایگزین برایشان وجود ندارد.

متقاضیان این برنامه باید حداقل 4 شرط زیر را داشته باشند:
1. حداکثر سن 35 سال
2-پنج سال سابقه کار داشته باشد.
3. گذراندن دوره یک ساله (600 ساعته ) فنی و حرفه ای وزارت کار و دارای دانش کافی در زمینه مورد نظر
4. حداقل IELTS 6 (در هر مهارت) داشته باشد

نکته قابل ذکر برای متقاضیانی که در این سطح زبان نیستند و زمان کمی نیز دارند موسسه  دوره های ویژه و فشرده ای در نظر گرفته تا در کمترین زمان ممکن به هدف آیلتس خود برسند.

متقاضیان در صورت داشتن شرایط ذکر شده می توانند بعد از تکمیل فرمهای ارزیابی مهاجرت کاری سایت جهت مشاوره با وکیل مهاجرت به کانادا با دفتر موسسه در تهران از طریق شماره تلفن 26409630-021  ارتباط برقرار نمایند.



منبع : فرصت ویژه مهاجرت به کانادا با مدرک دیپلم فنی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مها سیستم