دزفول جدید

دزفول شهر مقاومت و پایداری / چهارم خرداد

۳ مطلب در بهمن ۱۳۹۵ ثبت شده است

قابل توجه متقاضیان مهاجرت به کانادا

گروه مشاورین آرتا اندیشه پویان سپنتا در پی مطرح شدن سوالات متعدد و درخواست مشاوره زیاد از طرف متقاضیان مهاجرت به کانادا 🇨🇦 و گستردگی این حوزه کاری بر آن شده تا با ایجاد کانال تخصصی come2canada ، زیر نظر وکلای عضو انجمن رسمی مشاورین کانادا (ICCRC) و ارائه مطالب تخصصی در این کانال گامی مثبت در جهت اطلاع رسانی و آگاهی بخشی بیشتر هموطنان عزیز که قصد مهاجرت و اقامت کانادا 🇨🇦 را دارند بردارد .
باشد که از این پسمراحل مهاجرت به کانادا 🇨🇦 برای متقاضیان در کنار موسسه اندیشه پویان،راحت تر و مطمئن ترصورت پذیرد





۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مها سیستم

مهاجرت ورزشکاران و دست اندرکاران امور ورزشی از طریق خوداشتغالی در کانادا

ورزشکاران و دست اندرکاران امور ورزشی (نظیر مربیان و داوران) یکی از سه گروه عمده ای هستند که می توانند از طریق روش خوداشتغالی (خویش فرمایی) فدرال Self-employed به کانادا 🇨🇦 مهاجرت کنند. یکی از روش های مهاجرت به کانادا که کمتر به آن توجه می شود روش خوداشتغالی Self-employed Persons است. این روش در دو سطح فدرال و استانی وجود دارد. در این نوشته به روش فدرال و تنها یکی از سه گروهی که از این روش به کانادا 🇨🇦مهاجرت می کنند – یعنی ورزشکاران – می پردازم. علاوه بر ورزشکاران، کشاورزان و دامداران و نیز هنرمندان می توانند به روش خوداشتغالی به کانادا 🇨🇦 مهاجرت کنند که در مقالات مجزا شرایط آنها مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

 

مهاجرت به کانادا


ورزشکار خوداشتغال کیست؟
از نظر قانون مهاجرت (بند ۱ ماده ۸۸ آئین نامه های مهاجرت و حمایت از پ.ن.ا.ه.ن.د.گ.ا.ن کانادا Immigration and R.e.f.u.g.e. e Protection Regulations) ورزشکار خوداشتغال کسی است که در پنج سال قبل از زمان امضای فرم های مهاجرتی خود حداقل یکی از شرایط زیر را داشته باشد:
دو سال تمام فعالیت خوداشتغالی در زمینه فعالیت های ورزشی (یعنی منبع درآمد وی از این راه بوده است و در ضمن کارمند نبوده است)
دو سال تمام فعالیت های ورزشی در سطح بین المللی
یک سال تمام خود اشتغالی در زمینه فعالیت های ورزشی به اضافه یک سال تمام فعالیت های ورزشی در سطح بین المللی

جهت اطلاعات تکمیلی از سایر شرایط می توانید به خبر مربوط در سایت مراجعه کنید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مها سیستم

هزینه زندگی‌ و وضعیت شغلی برای متقاضیان تحصیل در آلمان

هزینه‌های زندگی‌ در مهاحرت تحصیلی به آلمان به نسبت مخارج شخصی‌ متفاوت است، به طور معمول میانگین مخارج زندگی‌ در آلمان ماهیانه مبلغ ۶۰۰ تا ۷۰۰ یورو می‌باشد

پاره ای از مخارج در آلمان به صورت زیر می‌باشد:
• هزینه مسکن در آلمان به نسبت مکان و نوع آن بین ۱۸۰ تا ۲۸۰ یورو می‌باشد.
• هزینه بیمه به صورت سالیانه مبلغ ۷۰ یورو می‌باشد.
• مابقی مخارج شامل هزینه مایحتاج زندگی‌ ماهیانه ۳۵۰ یورو می‌باشد.
• توجه داشته باشید که هزینه رفت و آمد در استان شما با پرداخت هزینه بلیط شش ماه برای شما مجانی‌ خواهد بود که مبلغ آن بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ یورو می‌باشد.





اجازه کار :
کلیه دارندگان اقامت در آلمان اجازه دارند به مدت ۲۰ ساعت در هفته یا ۹۶۰ ساعت در سال کار کنند.

فرصت های بعد از تحصیل :
پس از پایان دوره تحصیل در آلمان به شما ویزای یک سال جستجوی کار داده میشود، در صورت استخدام و مشغول شدن به کار به مدت ۵ سال متوالی شما میتوانید مستقیماً درخواست پاسپورت آلمانی‌ نمایید.

فارغ التحصیلان دانشگاه های آلمان همواره شانس بالایی در یافتن موقعیت های شغلی مناسب در سر تا سر دنیا داشته اند و کم تر کسی میتواند با یک فارغ التحصیل دانشگاه های آلمان بر سر یافتن شغلی مناسب رقابت کند. از آن طرف، خود آلمان همیشه یکی از محبوب ترین و گسترده ترین بازارهای کاری جهان به حساب می آید که دلیل آن داشتن یک سیستم آموزشی ممتاز میباشد.

برای بررسی شرایط اخذ ویزای تحصیلی فرم‌های ارزیابی رایگان را تکمیل نموده و از مشاوران ما کمک بگیرید:

فرم ارزیابی مهاجرت تحصیلی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مها سیستم