دزفول جدید

دزفول شهر مقاومت و پایداری / چهارم خرداد

۶ مطلب در آبان ۱۳۹۴ ثبت شده است

لبخند

خنده بهر لب که عیان می شود

گر که بُوَد پیر، جوان می شود

خنده کند دور، ز تن درد را

خنده کُنَد سرخ، رخِ زرد را




۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مها سیستم

مبلمان شهری سیما تاب جنوب

سیما تاب جنوب تولید کننده انواع مبلمان شهری در شهرستان دزفول آماده خدمات رسانی و ارائه محصولات برای تمامی شهر های کشور در مناطق شهری و صنعتی می باشد.

از جمله پروژه های صورت گرفته:
پروژه پارک ورزشی مسکن مهر شامل برج روشنایی، پایه چراغ، صندلی ، ست فوتبال ، بسکتبال و والیبال
پروژه محوطه مسکن مهر شامل پایه چراغ تزیینی و میز شطرنج
پروژه نورد قوطی و ورق
پروژه نوسازی مدارس، دبستان خلیج فارس شهرستان شوش شامل سطل زباله، نیمکت، پایه پرچم، ست والیبال، بسکتبال و فوتبال
پروژه نوسازی مدارس، دبیرستان مهدیه شهرستان اندیمشک شامل سطل زباله، نیمکت، پایه پرچم ، ست والیبال
عملیات تولید و نصب پایه تلسکوپی در پارک کودک شهرستان دزفول
و ....

http://simatabjonoob.ir/Projects.aspx






سیما تاب جنوب تولید کننده انواع مبلمان شهری

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مها سیستم

زبان دزفیلی

اگه یکم روی این زبونمون (دزفولی)دقیق بشیم میفهمیم خیلی قابلیت‌های بزرگی داره. گاهی احساس می کنم برای بیان بعضی از اتفاقات و احساسات زبون فارسی کم میاره.
مثلاً چطور میتونید احساس نهفته در جمله‌ی
"دلُم سُس کورد" delom soss koord
رو به فارسی برگردونید؟
یا مثلاً جمله‌ی
"وایه دلت درومه؟
". Vayah delett ddroomm-a
یا شدت و حدت مستتر در کلمات 
"تلقس، telagh-ghess
تیچس، tiches
شیقس" shegh-ghess
رو در کدوم کلمه‌ی فارسی سراغ دارید؟
کدوم زبانه که برای نوع بارش بارون اینقدر توصیف ارائه بده؟... 
"شلق لقی، 
تیپی دحسی،
تیپ تیپ، 
نیف نیف،
تیپی قلوپی؛
دم اسبی و..."
همین چیزاس که منو شیفته‌ی خودش کرده!
خواهشمندیم دزفولی را پاس بدارید...
از طرف یک دزفولی...

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مها سیستم

خلاقیّت در دستان نوجوان دزفولی

دانش آموز مبتکر و عضو پژوهش سرای فرهیختگان دزفول ، موفق به ساخت جت مدل اف ۲۲ گردید .

نوجوانی ، دوران کنجکاوی و پرسشگری است . در این دوران معمولا ایده های نو در افراد شکل می گیرد که گاه منشأ اختراعات یا نوآوری هایی می شود . در شهرستان دزفول تلاش های خلاقانه یک نوجوان ، به ثمر نشست .


این مدل جت در ایران به عنوان پهپاد ( پرنده هدایت پذیر از دور ) شناخته می شود که به منظور تصویر برداری از زمین و آموزش مانورهای هوایی ساخته می گردد .

« علیرضا جعفری » دانش آموز چهارم دبیرستان سما دزفول است که در رشته ریاضی تحصیل می کند . او از نوجوانی به ساخت وسایل الکترونیکی علاقه داشته و از دوازده سالگی با شرکت در کلاس های رباتیک پژوهش سرای فرهیختگان ، فعالیت عملی خود را با ساخت ربات شروع کرده است . وی علاقه خود را به ساخت هواپیما و جت با مطالعه و عضویت در انجمن های مجازی هوا و فضا دنبال کرد . هر چند در آغاز به ساخت هواپیماهای جنگی علاقه نشان می داد اما به تدریج توجه اش به ساخت « جت هدایت پذیر » معطوف گردید . شرکت در کلاس های رباتیک پژوهش سرا ، انگیزه ساخت هواپیما را در او تقویت کرد . هدف او در آغاز ، ساخت هواپیمایی بود که قادر به حرکات نمایشی باشد و بیشترین مانور را در هوا داشته باشد . اولین تجربه عملی او ساختن یک هواپیما بود که پرواز آن موفقیت آمیز نبود اما این عدم موفقیت نه تنها او را ناامید نکرد ، بلکه باعث کسب تجربه شد و عزم او را در ساخت جت تقویت کرد .


تصمیم به ساخت جت ، از سه سال پیش در ذهن او ایجاد شد . برای این منظور ، مطالعاتی را بر روی طراحی مدل های جت آغاز نمود و اطلاعات تئوری را با تحقیق و مشورت با کارشناسان هوا و فضا – از طریق مجازی – کسب نمود . وی با عضویت در انجمن های هوا و فضا و بهره مندی از دانش کارشناسان این حوزه و انجام محاسبات ریاضی توانست طراحی جت را در مدت یک سال ، انجام دهد .


پس از تهیه قطعات مورد نیاز ، مراحل ساخت آغاز شد . ساخت این جت شش ماه طول کشید و سرانجام در شهریور
۹۴ به پایان رسید . این جت ، دو متر طول و یک و نیم متر عرض و سه و نیم کیلوگرم وزن دارد . جنس آن از چوب « بالسا » است که سبک و الیاف آن انعطاف پذیرست .

جت پهپاد ، نوعی جت بدون سرنشین است که تمام حرکات آن به وسیله دستگاه کنترل ، هدایت می شوند . این جت دوکیلومتر از زمین ارتفاع می گیرد و تا پنج کیلومتر از هدایتگر دور می شود ؛ دارای چرخ هایی است که با کمک دستگاه کنترل ، باز و بسته می شوند و مجهز به دوربین هایی است که می توانند از فضای مورد نظر تصویر برداری کند . همچنین قادر به انجام حرکات نمایشی است . این جت می تواند چهل و پنج دقیقه پرواز کند و حداقل سرعت آن شصت کیلومتر است . پرواز این جت ، در محوطه ای آزاد و بدون مانع امکان پذیرست و تا به حال سه بار پرواز کرده است .


سازنده این جت موفقیت خود را مدیون راهنمایی های استادانی می داند که هر چند تا به حال آنها را ندیده است اما از طریق فضای مجازی ، اطلاعاتی در زمینه طراحی و ساخت جت در اختیار وی گذاشته اند و به پرسش های او با شکیبایی پاسخ می گویند . علاوه بر آن حمایت های مالی و معنوی والدین برای او بهترین پشتوانه بوده است .


هر چند انتظار عمومی این است که مراکز علمی و پژوهشی از اینگونه ابتکارات حمایت مالی کنند ، متاسفانه تا کنون هیچ نهادی از این نوجوانِ خلاق ، حمایت مالی نکرده است . تنها حامی مالی او پدرش است که تمام هزینه های ساخت جت را در اختیار فرزندش قرار داده است . گفتنی است که ساخت این جت تاکنون نه میلیون تومان هزینه داشته است .


این نوجوان مبتکر دزفولی ، اخیرأ طراحی وسیله ای چند کاره را آغاز کرده است که بتواند عملیاتی زیر آب ، روی آب و در فضا انجام دهد . برای طراحی آن علاوه بر مطالعات هوا و فضا ، علوم دریانوردی را نیز مطالعه می کند . او بخش عمده ای از طراحی این وسیله را تاکنون انجام داده است .

علیرضا جعفری ، علاوه بر خلاقیت در حوزه ی هوا و فضا ، عضو فعال هیئت دوچرخه سواری دزفول نیز هست و حدود یک سالی است که در تمرینات دوچرخه سواری شرکت می کند . عبدالعظیم قنداق ساز ، رئیس هیئت دوچرخه سواری دزفول ، برای این نوجوان خلاق ، آینده ی درخشانی را پیش بینی می کند و او را از استعدادهای امیدبخش در این رشته می داند . این نوجوان مبتکر ، در نقاشی و طراحی نیز دستی دارد و در دوره راهنمایی مقام اول تا سوم این رشته ها را در استان خوزستان کسب کرده است .


هر چند که پشتکار این نوجوان ، رمز موفقیت اوست اما شکوفایی چنین استعدادهایی ، علاوه بر پشتکار فردی ، به حمایت های مالی و معنوی هم نیاز دارد . چه بسیار ایده های بدیع که به دلیل عدم حمایت به مرز شکوفایی نمی رسند . استعدادهایی این چنین سرمایه های ملی هستند که باید مورد توجه قرار گیرند . آینده این سرزمین با همت نوجوانان امروز ساخته می شود . شناسایی افراد خلاق و حمایت از آنها ، بخشی از رسالت نهادهای پژوهشی و آموزشی کشور است . انتظار می رود نهادهای مربوط ، با حمایت از این نوجوان مبتکر ، روحیه امیدواری و پژوهشگری را در او تقویت کنند .


ایجاد شرایط مناسب برای شکوفایی استعدادهای خلاق ، نشاط علمی را افزون و توسعه علمی را در کشور شتاب بیشتری می بخشد .

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مها سیستم

بارش رحمت الهی در دزفول





۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مها سیستم

کشکول سید مرتضی صافی

چه سالهای فراوان و عمرهای دراز
که خلق بر سر ما بر زمین بخواهد رفت


چنانکه دست به دست آمده است مُلک به ما
به دستهای دگر هم چنین بخواهد رفت
 


کشکول سید مرتضی
 




مجموعه ای از داستان ها و حکایات پند آموز و قصه های خواندنی

برای سرگرمی در هر جا و هر مکان


منتظر حمایت و نظرات شما  بزرگواران هستیم

برگرفته از کتاب کشکول (نویسنده : سید مرتضی صافی)


برای دریافت این برنامه موبایل میتوانید از این لینک در کافه بازار اقدام کنید:

https://cafebazaar.ir/app/ir.mahasystem.kashkool2/?l=fa

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مها سیستم