دزفول جدید

دزفول شهر مقاومت و پایداری / چهارم خرداد

۴۶ مطلب با کلمه‌ی کلیدی «اندیشه پویان» ثبت شده است

دوره آموزشی مدیریت هتلداری در کانادا

هتلداری، مسافرت و گردشگری را می توان سریع ترین صنعتِ در حال رشد دانست، صنعتی که در مقایسه با صنایع دیگر فرصت های شغلی بیشتری به وجود آورده است. هتلداری، پی و زیر بنای صنعت گردشگری و جذب توریسم به شمار می آید و با خود رشته‌ای تحت عنوان مدیریت هتلداری را بوجود آورده است که در چند وقت اخیر به صورت ویژه ای مورد توجه علاقه مندان به این حوزه قرار گرفته است.   

دوره آموزشی مدیریت هتلداری در کانادا

در این راستا یکی از مهمترین اولویت های امروز گردشگری بحث آموزش و لزوم تربیت نیروی انسانی کارآمد در بخش های مختلف خدمات گردشگری است. موسسه آرتا اندیشه پویان سپنتا نیز با هدف بالا بردن سطح علمی و کمک به تحقق این امر جهت حضور در بازار کار برای فارغ التحصیلان این رشته (لیسانس مدیریت هتلداری)، با پیگیری وکلای خود در کانادا شرایط حضور در دوره‌هایی دوساله را برای متقاضیان فراهم آورده است.

دوره آموزشی مدیریت هتلداری، در کانادا شامل تمامی مولفه های لازم برای موفقیت در زمینه های شغلی مربوطه می‌باشد، دوره‌ای کاربردی است که دانشجویان در آن با موضوعات مختلف حوزه گردشگری آشنا می‌شوند، مفاهیم مختلفی از تاریخ و فرهنگ ملت های مختلف تا آشپزی و شیرینی پزی و دروسی نظیر جهانگردی، مردم شناسی، صنایع دستی، نقشه خوانی، جغرافیای جهانگردی، روابط عمومی و در کل هرآنچه برای اداره و مدیریت صحیح و مناسب یک هتل، متل، رستوان و موارد مشابه ضروری است .

طول کل این دوره ۲ سال می٬باشد، و هر ماه، هزینه معادل ۱۵۰۰ دلار کانادایی دریافت می گردد و طبق این برنامه به کلیه فارغ التحصیلان این کورس آموزشی بعد از اتمام دوره تا سه سال مجوز کار در کانادا اعطا خواهد شد و علاقمندان از این طریق در صورت کسب شرایط لازم می‌توانند جهت اقامت دائم اقدام نمایند.

این نوع اجازه اقامت بعد از تحصیل در کانادا یکی از ویژگی های خاص تحصیل در کانادا می باشد که فرصت کسب تجربه کارو زندگی در کانادا را برای دانشجویان فراهم می کند.

در پایان لازم به ذکر است که کارشناسان مجرب موسسه آرتا اندیشه پویان سپنتا با تجربه فراوان، به راحتی و در کمترین زمان شما را کمک و راهنمایی می‌نماید تا مدارک و شرایط لازم جهت حضور در این کورس آموزشی  فراهم کنید و برای سفر به کانادا آماده شوید.  جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با مشاورین موسسه تماس حاصل فرمایید.


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مها سیستم

مهاجرت هنرمندان و ورزشکاران به کانادا

این برنامه از جمله بهترین برنامه‌های مهاجرتی کانادا است که درسطح فدرال (کل کانادا) اجرا می شود و مدت کوتاه پروسه پرونده یکی از مزایای این روش است و مخصوص افرادیست که تجربه، قصد و توانایی کافی را دارند که بتوانند کار خود را در کانادا ایجاد کنند.

 

مطابق تعریف سازمان مهاجرت کانادا خود اشتغال، فردی است که بر اساس تجربه کاری مرتبط به صورت مستقل و برای خود به کانادا وارد می‌شود و قادر است به صورت خود اشتغال در شاخه ی هنر، ورزش یا … مشغول به کار شود  این روش مهاجرت به مراتب آسانتر و کم هزینه تر از روش کارآفرینی می باشد و شامل مراحل سخت و دشوار رفع شرط بیزینس همانند کارآفرینی نمی باشد.

افراد متقاضی (هنرمند  و ورزشکار خوداشتغال)  که در یکی از رشته های ورزشی و یا هنری، در مدت پنج سال گذشته تا قبل از زمان رسیدن فرم های مهاجرتی به دست اداره مهاجرت، دارای حداقل ۲ سال سابقه کار در داخل کشور باشند و نیز حداکثر سن ۴۵ سال، داشته باشند می توانند از طریق برنامه مهاجرتی خوداشتغالی جهت اقامت در کانادا اقدام نمایند.

نکته مهم: روش خوداشتغالی مخصوص کسانی است که ثابت کنند خوداشتغال بوده اند (در زمینه های هنری، ورزشی) و همچنین بعد از ورود به کانادا می خواهند و می توانند (از نظر اقتصادی، سطح زبان انگلیسی و تجربه کاری) در فعالیت های خوداشتغالی شرکت کنند و به پیشرفت هنر، ورزشی کانادا کمک کنند. این روش برای دور زدن نظام مهاجرتی نیست و نه تنها پرونده افرادی که سعی بر مدرک سازی کنند یا شرایط لازم را نداشته باشند رد می شود، بلکه ممکن است به مدت ۵ سال به کانادا ممنوع الورود شوند. هنگام اقدام برای این روش به این نکته مهم دقت داشته باشید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و آگاهی از سیستم امتیاز بندی این نوع مهاجرت به وب سایت موسسه اندیشه پویان مراجعه کنید.


منبع : مهاجرت هنرمندان و ورزشکاران به کانادا

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مها سیستم

ارتباط با کارشناسان موسسه آرتااندیشه پویان سپنتا از طریق تلگرام



جهت ارتباط با کارشناسان موسسه در تلگرام:
 infoandishepuyan@



منبع: موسسه آرتا اندیشه پویان سپنتا


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مها سیستم

تبریک میلاد حضرت علی اکبر و روزجوان




موسسه آرتا اندیشه پویان سپنتا ارائه دهنده مشاوره و خدمات مهاجرتی به آلمان، اتریش و کانادا

آدرس دفتر تهران : بلوار میر داماد روبروی مسجد الغدیر کوچه شنگرف پلاک 37 طبقه اول واحد 4


 شماره های تماس دفتر تهران:    

☎️ call : +982188752376
☎️ call : +982126409630
 

شماره تماس دفتر کلن (آلمان):
☎️ call : +49 221 962 30 909

📱989359740082 + (telegram)
📱 00491636231453 (WhatsApp)



۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مها سیستم

افزایش چشمگیر دانشجوبان خارجی در آلمان



تعداد دانشجویان خارجی دانشگاه‌های آلمان با رشد چشمگیری مواجه بوده است.

به گزارش یو.دبلیو.نیوز، بررسی‌های آماری نشان می‌هد تعداد دانشجویان خارجی در آلمان در سال 2016 به 340 هزار و 305 نفر رسیده است که این تعداد نسبت به سال قبل حدود شش درصد افزایش یافته است.

در آمار منتشرشده از سوی مرکز خدمات علمی آلمان آمده است: در سال گذشته حدود 251 هزار و 542 دانشجوی خارجی پس از پایان مقطع دبیرستان در کشورهای خود به آلمان آمده و تحصیل خود را آغاز کرده‌اند که بیش از 90 هزار نفر آنها مستقیما وارد مقطع کارشناسی شده‌اند که نسبت به سال قبل 10 درصد رشد را نشان می‌دهد.

تعداد دانشجویان خارجی ورودی به مقطع کارشناسی ارشد بیش از 86 هزار نفر است که رشد 12 درصدی را نسبت به سال گذشته نشان می‌دهد و می‌تواند اختلاف موجود بین تعداد دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد را کاهش دهد.

یکی از مهمترین عوامل افزایش تعداد دانشجویان خارجی در آلمان، افزایش تعداد برنامه‌های آموزشی به زبان انگلیسی و افزایش تعداد اساتید انگلیسی‌زبان است.

آمارها نشان می‌دهد این روند افزایشی در دانشگاه‌های آلمان ادامه دارد و تا سال 2020 تعداد دانشجویان خارجی محصل در این کشور به بیش از 350 هزار دانشجو خواهد رسید.


متقاضیان تحصیل در آلمان، جهت بررسی دقیق تر شرایط خود توسط کارشناسان موسسه میتوانند فرم های ارزیابی رایگان را تکمیل نمایند.


منبع :  افزایش چشمگیر دانشجوبان خارجی در آلمان


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مها سیستم

تحصیل در رشته دندانپزشکی در آلمان

در دانشگاه‌های پزشکی آلمان دوران تحصیل رشته دندان پزشکی ۱۰ نیم سال تحصیلی در نظر گرفته‌شده و نیز در بین مراکز آموزش عالی در آلمان که در این رشته فعالیت می‌کنند، دانشگاه‌هایی هستند که شهریه در آن‌ها هنوز تصویب نشده است. در آلمان رشته دندانپزشکی در مقطع کارشناسی ارشد پیوسته ارائه می‌گردد . همچنین رشته دندان‌پزشکی در دانشگاه‌های این کشور همانند رشته‌های پزشکی، دامپزشکی و داروسازی در مقطع کارشناسی ارشد پیوسته ارائه می‌گردد. متقاضیانی که علاقه‌مند به دریافت مدرک دکترا هستند همانند سایر دانشجویان رشته‌های غیرپزشکی، پس از دریافت مدرک کارشناسی ارشد، با انتخاب موضوع و پذیرش آن توسط استاد راهنما، به تحصیل در مقطع دکترا مشغول می‌شوند. اما برای اجازه کار مدرک کارشناسی ارشد نیز کفایت می‌کند.
همچنین درمورد ادامه تحصیل در این رشته را می‌توان به دو بخش تقسیم نمود که عبارت‌اند از : بخش اول که پنج ترم اول را شامل می‌شود، به دوره پیش از ورود به مراکز درمانی اطلاق می‌گردد و نیز در این مرحله متقاضیان دانشجو با مبانی علوم پایه، همچون فیزیک، شیمی و زیست‌شناسی و جانورشناسی آشنا می‌گردند و در دو نوبت امتحان شرکت می‌کنند. مرحله اول امتحانات پس از ترم دوم تحصیلی و شامل مبانی علوم پایه می‌گردد. مرحله دوم امتحانات، پس از نیم سال پنجم تحصیلی و در ارتباط با واحدهای تخصصی

دندان‌ پزشکی است. همچنین دانشجویان پس از پشت سر گذاشتن این دو مرحله از امتحانات وارد دوره دوم تحصیل می‌شوند که به دوره حضور در کلینیک و مراکز درمانی اطلاق می‌گردد و نیز در این دوره، دانشجویان در مراکز درمانی به گذراندن دوره‌های کارآموزی و آشنایی بیشتر با مبانی تخصصی رشته دندان‌پزشکی مشغول می‌شوند. بعد از گذراندن این دوره، مرحله‌ی نهایی امتحانات که در دوره‌ای شش‌ماهه برگزار می‌شود، آغاز می‌گردد.تحصیل در آلمان در برخی از دانشگاه‌هایی که در رشته دندان‌پزشکی ارائه خدمات می‌کنند بدون شهریه و رایگان است و نیز  این دانشگاه‌ها عبارت‌اند از: دانشگاه درسدن، دانشگاه مارتین لوتر، دانشگاه ینا، دانشگاه گرایفس‌والد و دانشگاه کیل. همچنین ازجمله سایر دانشگاه‌هایی که تحصیل در رشته دندانپزشکی در آن‌ها امکان‌پذیر است، می‌توان به این‌ موارد اشاره نمود: دانشگاه هامبورگ، دانشگاه گیسن، دانشگاه گوتینگن، دانشگاه دوسلدورف، دانشگاه مونستر، دانشگاه آخن، دانشگاه بن، دانشگاه ماینس، دانشگاه فرانکفورت، دانشگاه زاربروگن، دانشگاه فرایبورگ، دانشگاه مونیخ، دانشگاه ارلانگن، دانشگاه اولم و دانشگاه وورسبورگ.

برای دریافت اطلاعات تکمیلی به آدرس وبسایت موسسه آرتا اندیشه پویان سپنتا مراجعه نمایید.

منبع: وبسایت موسسه اندیشه پویان
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مها سیستم

مهندسی در کانادا


با توجه به هجمه بالای مهاجرت مهندسین به کشور کانادا ،تصمیم به بررسی شرایط مهندسین در این کشور گرفتیم:

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مها سیستم

قابل توجه متقاضیان مهاجرت به کانادا

گروه مشاورین آرتا اندیشه پویان سپنتا در پی مطرح شدن سوالات متعدد و درخواست مشاوره زیاد از طرف متقاضیان مهاجرت به کانادا 🇨🇦 و گستردگی این حوزه کاری بر آن شده تا با ایجاد کانال تخصصی come2canada ، زیر نظر وکلای عضو انجمن رسمی مشاورین کانادا (ICCRC) و ارائه مطالب تخصصی در این کانال گامی مثبت در جهت اطلاع رسانی و آگاهی بخشی بیشتر هموطنان عزیز که قصد مهاجرت و اقامت کانادا 🇨🇦 را دارند بردارد .
باشد که از این پسمراحل مهاجرت به کانادا 🇨🇦 برای متقاضیان در کنار موسسه اندیشه پویان،راحت تر و مطمئن ترصورت پذیرد





۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مها سیستم

مهاجرت ورزشکاران و دست اندرکاران امور ورزشی از طریق خوداشتغالی در کانادا

ورزشکاران و دست اندرکاران امور ورزشی (نظیر مربیان و داوران) یکی از سه گروه عمده ای هستند که می توانند از طریق روش خوداشتغالی (خویش فرمایی) فدرال Self-employed به کانادا 🇨🇦 مهاجرت کنند. یکی از روش های مهاجرت به کانادا که کمتر به آن توجه می شود روش خوداشتغالی Self-employed Persons است. این روش در دو سطح فدرال و استانی وجود دارد. در این نوشته به روش فدرال و تنها یکی از سه گروهی که از این روش به کانادا 🇨🇦مهاجرت می کنند – یعنی ورزشکاران – می پردازم. علاوه بر ورزشکاران، کشاورزان و دامداران و نیز هنرمندان می توانند به روش خوداشتغالی به کانادا 🇨🇦 مهاجرت کنند که در مقالات مجزا شرایط آنها مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

 

مهاجرت به کانادا


ورزشکار خوداشتغال کیست؟
از نظر قانون مهاجرت (بند ۱ ماده ۸۸ آئین نامه های مهاجرت و حمایت از پ.ن.ا.ه.ن.د.گ.ا.ن کانادا Immigration and R.e.f.u.g.e. e Protection Regulations) ورزشکار خوداشتغال کسی است که در پنج سال قبل از زمان امضای فرم های مهاجرتی خود حداقل یکی از شرایط زیر را داشته باشد:
دو سال تمام فعالیت خوداشتغالی در زمینه فعالیت های ورزشی (یعنی منبع درآمد وی از این راه بوده است و در ضمن کارمند نبوده است)
دو سال تمام فعالیت های ورزشی در سطح بین المللی
یک سال تمام خود اشتغالی در زمینه فعالیت های ورزشی به اضافه یک سال تمام فعالیت های ورزشی در سطح بین المللی

جهت اطلاعات تکمیلی از سایر شرایط می توانید به خبر مربوط در سایت مراجعه کنید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مها سیستم

هزینه زندگی‌ و وضعیت شغلی برای متقاضیان تحصیل در آلمان

هزینه‌های زندگی‌ در مهاحرت تحصیلی به آلمان به نسبت مخارج شخصی‌ متفاوت است، به طور معمول میانگین مخارج زندگی‌ در آلمان ماهیانه مبلغ ۶۰۰ تا ۷۰۰ یورو می‌باشد

پاره ای از مخارج در آلمان به صورت زیر می‌باشد:
• هزینه مسکن در آلمان به نسبت مکان و نوع آن بین ۱۸۰ تا ۲۸۰ یورو می‌باشد.
• هزینه بیمه به صورت سالیانه مبلغ ۷۰ یورو می‌باشد.
• مابقی مخارج شامل هزینه مایحتاج زندگی‌ ماهیانه ۳۵۰ یورو می‌باشد.
• توجه داشته باشید که هزینه رفت و آمد در استان شما با پرداخت هزینه بلیط شش ماه برای شما مجانی‌ خواهد بود که مبلغ آن بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ یورو می‌باشد.





اجازه کار :
کلیه دارندگان اقامت در آلمان اجازه دارند به مدت ۲۰ ساعت در هفته یا ۹۶۰ ساعت در سال کار کنند.

فرصت های بعد از تحصیل :
پس از پایان دوره تحصیل در آلمان به شما ویزای یک سال جستجوی کار داده میشود، در صورت استخدام و مشغول شدن به کار به مدت ۵ سال متوالی شما میتوانید مستقیماً درخواست پاسپورت آلمانی‌ نمایید.

فارغ التحصیلان دانشگاه های آلمان همواره شانس بالایی در یافتن موقعیت های شغلی مناسب در سر تا سر دنیا داشته اند و کم تر کسی میتواند با یک فارغ التحصیل دانشگاه های آلمان بر سر یافتن شغلی مناسب رقابت کند. از آن طرف، خود آلمان همیشه یکی از محبوب ترین و گسترده ترین بازارهای کاری جهان به حساب می آید که دلیل آن داشتن یک سیستم آموزشی ممتاز میباشد.

برای بررسی شرایط اخذ ویزای تحصیلی فرم‌های ارزیابی رایگان را تکمیل نموده و از مشاوران ما کمک بگیرید:

فرم ارزیابی مهاجرت تحصیلی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مها سیستم